10%
قیمت اصلی 3,150,000 تومان بود.قیمت فعلی 2,850,000 تومان است.

ردیاب سیمی خودرو

ردیاب خودرو با مزیت‌ها و کاربردهای مختلفی که دارد این روزها توسط افراد زیادی استفاده می شود. از جی پی اس های خودرو در کسب و کارهای متفاوتی مانند مدیریت ناوگان و سیستم حمل و نقل تا کاربردهای شخصی مانند ردیابی خودرو استفاده می کنند. با وجود تنوع زیادی که GPS های خودرو دارند، برای بسیاری از مشتریان سؤالاتی در این باره به وجود می آیند. یکی از سؤال های همیشگی این است که ردیاب سیمی خودرو یا همان ردیاب نصبی خودرو عملکرد بهتری دارد یا ردیاب مگنتی؟ آیا جی پی اس های سیمی یا نصبی کارکرد سخت تری دارند؟ اگر چنین پرسش هایی ذهن شما را نیز درگیر کرده است، با وب سایت سبد جت همراه باشید تا به معرفی کامل ردیاب های سیمی که از نوع دیاگ یاOBD  هستند، بپردازیم.

ردیاب سیمی خودرو (ردیاب نصبی) چه نوع ردیابی است؟

از آنجایی که سرقت خودرو و تعداد دزدی ها افزایش یافته، دیگر نمی توان به قفل کردن در های ماشین و دزدگیر ساده اکتفا کرد. بلکه باید همزمان با علم پیش رفت و از آخرین نسل تکنولوژی ها کمک گرفت. این روزها می توان به کمک ردیاب های خودرو و از طریق گوشی های هوشمند، از وضعیت خودرو باخبر شد. جی پی اس های خودرو بهترین وسیله ای هستند که برای افزایش ایمنی و امنیت ماشین ساخته شده اند. ردیاب های سیمی که با نام نصبی نیز شناخته می شوند، یکی از رایج ترین مدل های ردیاب هستند که به روی سیستم برقی خودرو نصب می شوند. جی پی اس های سیمی یا نصبی به دلیل نوع اتصالاتی که دارند، کاربردهای گسترده و دقیق تری خواهند داشت.

ردیاب های نصبی را در گروه ردیاب‌های دیاگ یا OBD خودرو قرار می‌دهند. این نوع GPS خودرو معمولاً با طراحی رله ساخته می شوند تا علاوه بر کاربرد های موقعیت یابی و دریافت لوکیشن ماشین، بتوانند قابلیت های بیشتری داشته باشند. از آنجایی که ردیاب های سیمی نیاز دارند تا در قسمت برق خودرو نصب شوند، باید از یک متخصص یا برقکار ماشین برای نصب آن کمک بگیرید. ردیاب های دیاگ برای کسانی که در خطر تصادف هستند، مدیریت یک ناوگان حمل و نقل را بر عهده دارند یا می خواهند از خودرو عزیزان شان مراقبت کنند، یک گزینه مناسب است.

مزایای استفاده از ردیاب سیمی خودرو

ردیاب های سیمی خودرو مانند باقی ردیاب های موجود در بازار از مزایا و قابلیت های مختلفی بهره مند است. بسیاری از افراد تصور می کنند که ردیاب ها با یکدیگر تفاوتی ندارند و بدون تحقیق یکی را انتخاب می کنند. این درحالی است که تمامی شان ویژگی های مختلفی داشته و پیش از خرید باید با توجه به نیازتان یکی را انتخاب نمایید. در ادامه به مهم ترین مزایای ردیاب های رله یا دیاگ خودرو (OBD) می پردازیم.

اتصال سیمی به سیستم برق خودرو

برق مورد نیاز ردیاب های نصبی به کمک سیستم برق و باتری خودرو تأمین می شود و این مسئله را می توان مهم ترین مزیت آن دانست. چرا که دیگر نیازی به شارژ مجدد آن نیست و می توان به صورت 24 ساعته موقعیت خودرو را ردیابی کرد. اینگونه کاربر نگرانی خاموشی خودرو را نخواهد داشت و می تواند به طور دائم از ردیاب استفاده کند.

دارای باتری پشتیبان

جی پی اس های نصبی و سیمی معمولاً با یک باتری درونی کوچک ارائه می شوند که از آن به عنوان باتری پشتیبان یاد می شود. وظیفه این باتری این است که اگر اتصالات اصلی ردیاب از سیستم برقی خودرو جدا شد، دستگاه بتواند برای چند دقیقه الی چند ساعت بدون برق به فعالیتش ادامه دهد. اینگونه حتی اگر سارق جای ردیاب را پیدا کند و سیم هایش را قطع کند، همچنان فرصت این را خواهید داشت تا موقعیت مکانی خودرو را پیدا کنید.

موقعیت یابی دقیق به کمک ردیاب خودرو دیاگ

ردیاب های دیاگ یا OBD به دلیل آنکه مستقیماً به خودرو و سیستم های آن متصل می شوند، دقیق تر از ردیاب های مگنتی و بلوتوثی عمل می کنند. باقی ردیاب ها معمولاً تأخیر چند ثانیه ای دارند اما جی پی اس های سیمی و نصبی به طور دقیق و لحظه ای (Real Time Tracking) موقعیت یابی می کنند.

کنترل خودرو از راه دور به کمک ردیاب های رله

ردیاب های رله سیمی به گونه ای درون خودرو قرار می گیرند و نصب می شوند که به بخش های مختلفی مانند ACC و روغن خودرو دسترسی داشته باشند. به همین دلیل صاحب ردیاب می تواند به کمک کنترل از راه دور و گوشی هوشمند خود، در صورت بروز حادثه یا سرقت، خودرو را در سرعت های پایین خاموش کند. همچنین می توان از وضعیت روشن یا خاموش بودن ماشین، باز یا بسته بودن درها، خاموش و روشن بودن چراغ ها و شرایط دیگر آن نیز مطلع شد. ردیاب جی پی اس های رله خودرو به دلیل این قابلیت در میان خریداران محبوب هستند. چرا که با کنترل از راه دور می توان جلوی سرقت خودرو را گرفت.

مجهز به آلارم های متعدد

ردیاب های سیمی و نصبی خودرو آلارم های متفاوتی از جمله آلارم ژئوفنس یا محدوده امن جغرافیایی، هشدار لرزش، هشدار سرعت غیر مجاز و رفتار غیر نرمال دارند. تمامی این آلارم ها به راننده و البته کنترل کننده این امکان را می دهد تا رانندگی ایمن و مطمئنی را داشته باشند. همچنین اگر مدیریت یک ناوگان حمل و نقل را بر عهده دارید یا در آژانس های مسافربری فعالیت می کنید، چنین هشدار هایی برای شما بسیار مفید خواهند بود.

خرید و قیمت ردیاب سیمی دیاگ یا OBD

قیمت ردیاب‌ها با توجه به تنوع مدل‌ها و ویژگی‌هایشان، متفاوت است. برای انتخاب بهترین گزینه متناسب با نیازهایتان، ابتدا باید به طور دقیق نیازهای خود را بررسی کنید. سپس با مطالعه و تحقیق درباره مدل‌های مختلف، به تصمیم‌گیری بپردازید.

وب‌سایت سبدجت، با ارائه محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب، به شما در انتخاب ردیاب مورد نظرتان کمک می‌کند. سبدجت با ارائه کالاهای با کیفیت و با قیمتی رقابتی، تضمین می‌کند که بهترین تجربه خرید را برای شما رقم خواهد زد.

سؤالات متداول

  • خرید ردیاب سیمی بهتر است یا ردیاب های غیر سیمی؟

انتخاب نوع و مدل ردیاب خودرو تنها به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد. اگر قصد دارید به طور مداوم و دقیق وسیله نقلیه تان را مورد بررسی قرار دهید، ما به شما خرید ردیاب های سیمی نصبی را پیشنهاد می کنیم. چرا که به دلیل نصب رله و اتصال به OBD، این ردیاب ها دقیق تر عمل کرده و 24 ساعته فعالیت می کنند. همچنین اگر با شارژ کردن مجدد باتری و هدر رفت زمان مشکل دارید، جی پی اس های سیمی بهترین گزینه هستند. ردیاب های غیر سیمی و شارژی تنها برای استفاده های کوتاه مدت در نظر گرفته می شوند.

  • آیا نصب GPS های سیمی سخت است؟

اگر با سیستم برقی خودرو و البته ساختار ردیاب آشنا باشید، می توانید این وسیله را به روی خودرو خود نصب کنید. با اینحال سبد جت به شما توصیه می کند که از یک برقکار ماشین یا متخصص نصب ردیاب کمک بگیرید. مدت زمان نصب این ردیاب ها بین 20 دقیقه الی نیم ساعت خواهد بود.

  • آیا این مدل جی پی اس به روی هر خودرویی قابل نصب است؟

بله. شما می توانید ردیاب های سیمی را به روی انواع خودرو سبک و سنگین از جمله سواری، تاکسی، اتوبوس و کامیون نصب کنید.